top of page
Obrázek autoraRadek Mohelník

Okresní přebory - shrnutí

O tom, kdo získal tituly přeborníků okresu Opava pro sezónu 2021/2022, jste si mohli přečíst v předchozích článcích, nyní se podívejme, jak se vedlo jednotlivým oddílům.


Pořadí podle počtu účastníků


Nejpočetnější výpravu na přebory vyslal domácí oddíl, kterému se zúčastnilo bezmála dvojnásobek účastníků, oproti druhému oddílu v pořadí - TJ Sokol Děhylov. Stejně tak Děhylov odskočil zbytku oddílů. Přeborů se nezúčastnily týmy TJ Sokol Kateřinky, TJ Jiskra Jančí a TTC Bolatice. Nejvíce obsazená byla kategorie U15 chlapců, naopak kategorie U19 dívek neměla žádnou účastnici.

Pozn. V tabulce nejsou počítání jedineční účastníci tzn. pokud se jeden hráč účastnil dvou kategorií, je v tabulce započítaný dvakrát.



Pořadí podle počtu medailí


Nejvyšší počet účastníků dokázal domácí oddíl KST Darkovice perfektně zužitkovat a stává se tak nejúspěšnějším oddílem v okrese Opava! Spoustu medailí si stejně tak odváží hráči TJ Sokol Děhylov. Na třetím místě se umístil Slezan Opava. Potěšující zprávou je fakt, že každý zúčastněný oddíl si odvezl alespoň jednu medaili.




Pořadí podle hodnot medailí


Poslední statistikou podle které vyhodnotíme přebor, je pořadí dle hodnoty medailí. I zde vyhrává oddíl KST Darkovice, ovšem stejný počet zlatých medailí získal i KST Slezan Opava. O prvním místě tak rozhodl počet stříbrných medailí. Ty rozhodovaly i o bronzové příčce, která nakonec připadla týmu TJ Sokol Děhylov.


Celkem se za víkend rozdalo 21 sad medailí v celkově 15 odehraných soutěžních kategoriích.

79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Výsledky 1. OBTM 2022/2023

První okresní bodovací turnaj mládeže nové sezóny přinesl oproti minulé sezóně zvýšenou účast. Turnaje se zúčastnilo 38 dětí ze 7 oddílů....

Comments


bottom of page